Restaurant Tres Special
EXCLUSIEF | OP AANVRAAG
Zomermenu
Vanaf 830 euro voor 2 personen, 18 gangen all-in (diner, wijn, overnachting, ontbijt & extra's)
Met maar liefst 18 gangen met uitsluitend Nederlandse ingrediënten biedt Tres een heel bijzondere culinaire ervaring voor fijnproevers.
Michael van der Kroft en Emy Koster bedachten na jaren reizen en werken op hoog niveau het exclusieve dinerconcept. Hun oog viel op de prachtige, rauwe oude jazzkelder van het Entrepotgebouw, net om de hoek van Hotel Pincoffs.
Zo geregeld!
Dit arrangement is met één telefoontje of een e-mail te regelen. Dit arrangement is op aanvraag, omdat we de beschikbaarheid in het restaurant willen checken.
Restaurant open: van vrijdag t/m dinsdag
Nieuw: Op zaterdagen en zondagen is het ook mogelijk om hetzelfde arrangement te gebruiken voor de lunch.
Zaterdag
Voor overnachtingen van zaterdag op zondag geldt een toeslag van in totaal 20 euro voor 2 personen.
Eigenzinnig
Van der Kroft is inmiddels een van de spraakmakendste chefs van Nederland. Met zijn diner wil hij een verhaal vertellen, in 18 hoofdstukken.
Hij hoopt dat iedere gast er zo van geniet dat alle dagelijkse gedachten even vergeten zijn. Elk gerecht is gemaakt met alleen Nederlandse ingrediënten, vaak gefermenteerd. ,,Complex zonder ingewikkeld te zijn'', vertelt de chef aan het invloedrijke e-magazine Food Inspiration.
Volgens de chef is een gerecht nooit af. ,,Er is nooit een eindpunt. Er is een basisprincipe: het moet gewoon heel lekker zijn.''
Mieren
Van der Kroft experimenteert meer dan de meeste collega's. Hij deinst er niet voor terug om met impopulaire ingrediënten te werken als hij denkt dat dit de smaak ten goede komt.
Zo gebruikt hij Nederlandse mieren in zijn gerechten. De mieren zorgen voor een zuurtje. Met zijn team plukt of vangt hij de meeste producten in het wild. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit.
Food Inspiration maakte een video bij restaurant Tres.
Minimalistisch
Ze kozen voor een minimalistisch design, een serene plek waar al hun ideeën en ervaringen samenvloeien. Niets mag afleiden van het culinaire avontuur.
Slechts 12 couverts
Er zijn slechts 12 couverts per avond beschikbaar. De koks vertellen zelf het verhaal van de gerechten. ,,We werken puur met Nederlandse producten, maar passen wel technieken uit de hele wereld toe'', zegt chef-kok Van der Kroft. ,,Zo kunnen we toch internationale smaken creëren''.
De open keuken van Tres werkt met conserven, garums, miso, koji en fermentatie.
- Tres Diner Arrangement all-in
Diner Arrangement all-in voor 2 personen: 830 euro, inclusief meergangendiner, bijbehorende wijnen, water, digestief, overnachting en ontbijt. - Tres Uitgebreide Lunch Arrangement all-in
Lunch Arrgangement all-in voor 2 personen: 830 euro, inclusief meergangenlunch, begeleidende wijnen, water, digestief, overnachting en ontbijt.
Inclusief:
- Ontvangst bij Suite Hotel Pincoffs
- Welkomstdrankje bij de haard in de loungebar of op het terras
- Overnachting in een ruime, gestyleerde Pincoffs-kamer
- Mousserend aperitief bij Restaurant Tres
- 18-gangen culinaire reis (lunch of diner) of een 13-gangen compacte lunch-versie
- Bijpassende wijnen of alcoholvrije dranken
- Water
- Digestief
- Biologisch ontbijt met live cooking
- Optioneel: overnachting in een Corner Suite met whirlpool: +40 euro (op basis van beschikbaarheid)
Dit arrangement kan alleen worden gereserveerd via Hotel Pincoffs.
Team Pincoffs
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl